Oferte Delta Dunarii 2020

Oferte Delta Dunarii 2020 pentru intreaga tara.

Oferte cazare munte 2020

Oferte cazare munte 2020 din toate zonele turistice.

Pensiunea Casa Veche

Pensiunea Casa Veche se afla la 3 km de Horezu, in comuna Maldaresti la poalele Măgurei Slătioara, departe de aglomeratia orasului într-o zonă rurală surprinzătoare, linga padure si imediata apropriere a caselor forificate boieresti patrimoniu national si anume culele Duca si Greceanu. Accesul fiind facut pe DN65C (Horezu – Craiova), urmandu-se soseaua principala din centrul comunei la aproximativ 500 metri de Primarie se va vedea in dreapta Cazare Casa Veche.

Pensiunea Casa Veche cuprinde sala de mese, living, bucatarie dotata cu cele necesare, gradina proprie cu foisor si gratar, livada pomi fructiferi, continuandu-se cu o padure proprietate privata, ideala pentru drumetii.

Un numar de 4 dormitoare cu tarife incepand de la 80 de lei amenajate in stil rustic/baroque cu mobilier vechi de colectie, paturi duble in fiecare camera si baie proprie, terase aferente fiecarei camere cu priveliste unica va va oferi o experienta de neuitat.

Descriere pensiune

Locatie
Clasificare: 
3 Margarete
Strada: 
Strada Principala
Coordonate GPS: 
Latitudine: 0000000 --- Longitudine: 0000000
Harta: 
Preturi cazare
Valabilitate oferta preturi: 
Vineri, 1 Iulie, 2016 to Sâmbătă, 1 Iulie, 2017
Total camere: 
4
NUMAR CAMERE DUBLE: 
4
Zile lucratoare: 
150 lei/zi
Weekend-uri si sarbatori legale: 
150 lei/zi
Galerie foto
Voteaza aceast(a) hotel/pensiune: 
No votes yet
Poti vota doar daca ai fost clientul acestei pensiuni. Unitatile hoteliere confirma clientii care au fost cazati pentru a primi voturi si implicit comentarii pe site-ul nostru.