Oferte Delta Dunarii 2020

Oferte Delta Dunarii 2020 pentru intreaga tara.

Oferte cazare munte 2020

Oferte cazare munte 2020 din toate zonele turistice.

Pensiunea Andra's House

Pensiunea Andra's House pune la dispozitia turistilor cazare de top in Horezu . Totodata oferim oaspeţilor nostri acces gratuit la zona de fitness şi la sauna din incintă. Centrul oraşului Horezu şi ştrandul public local sunt la 500 de metri, iar la 300 de metri de unitatea de cazare există un restaurant şi diferite supermarketuri.

Toate spaţiile de cazare ale pensiunii Andra's House au balcon, baie, zonă de relaxare şi televizor cu ecran plat montat pe perete. Unele spaţii de cazare sunt formate din 2 camere comunicante. Există acces Wi-Fi gratuit şi o bucătărie comună care poate fi utilizată de către toţi oaspeţii.

 

Facilitati cazare in Horezu la pensiunea Andra's House

Unitatea de cazare are grădină, terasă, un teren de joacă pentru copii şi facilităţi de grătar. De asemenea, există facilităţi de biliard, darts şi tenis de masă. La pensiune noastra există parcare privată gratuită pentru turistii care au cazare rezervata.

Mănăstirea Horezu este la 2 km, iar staţiunea de schi Ranca este la 45 de minute de mers cu maşina.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Horezu! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Descriere pensiune

Locatie
Clasificare: 
3 Margarete
Strada: 
strada Nicolae Balcescu nr 29
Coordonate GPS: 
Latitudine: 0000000 --- Longitudine: 0000000
Harta: 
Preturi cazare
Valabilitate oferta preturi: 
Vineri, 1 Iulie, 2016 to Sâmbătă, 1 Iulie, 2017
Total camere: 
4
NUMAR CAMERE DUBLE: 
4
Zile lucratoare: 
120 lei/zi
Weekend-uri si sarbatori legale: 
120 lei/zi
Galerie foto
Voteaza aceast(a) hotel/pensiune: 
No votes yet
Poti vota doar daca ai fost clientul acestei pensiuni. Unitatile hoteliere confirma clientii care au fost cazati pentru a primi voturi si implicit comentarii pe site-ul nostru.