Oferte Delta Dunarii 2020

Oferte Delta Dunarii 2020 pentru intreaga tara.

Oferte cazare munte 2020

Oferte cazare munte 2020 din toate zonele turistice.


Localitățile sunt listate doar dacă conțin cel puțin o unitate hotelieră.

Cazare Valea Oltului

Cazare pensiuni Valea Oltului   Spectaculoasa si plina de surprize, cu munti imbracat in paduri de conifere si foioase, cu multe trasee montane pe care poti incerca noi provocari, cascade unice in tara precum si manastiri vechi de sute bune de ani, Valea Oltului este o destinatie atractiva de vacanta ce merita incercata cel putin o data in viata.
 Zona cea mai spectaculoasa din Valea Oltului o reprezinta Defileul Oltului cu o lungime de 47 km intre Turnu Rosu si Cozia, fiind astfel cel mai lung defileu din Romania.
 Valea Oltului era de pe vremea romanilor unul dintre cele mai importante drumuri atat din punct de vedere comerciala dar si strategic. De aceea, romanii au construit cetatea Arutela, la nord de Calimanesti si care era pe vremea aceea aparata de unitati speciale militare. Toate acestea au determinat o puternica dezvoltare economica rezultata si din activitatea schimbului comercial si al productiei de marfa.
 Obiectivele turistice sunt atat cele naturale cat si cele ecumenice. Puteti vizita Cascada Lotrisor aflata la o altitudine de 485 m, cascada care masoara inaltimea de 30 m. Caderea de apa a sapat cu grija de-a lungul sutelor de ani in stancile golase, ca mai apoi sa formeze o intindere domoala de apa in care se racoresc cu nesat turistii.
 Mai puteti vizita Cheile Lotrisorului si  Parcul National Cozia pe care este mare pacat sa le ratati daca va aflati in zona.
 Zona Vaii Oltului este renumita pentru lacasele de cult, printre acestea putem enumera cateva: Manastirea Cozia, Manastirea Turnu, Schitul Ostrov, Manstirea Dintr-un Lemn, Manastirea Frasinei si Manastirea Stanisoara.
 In zona Calimanesti Caciulata, veti putea gasi cu usurinta izvoare tamaduitoare pe care centrele medicale le-au valorificat efectele benefice, ceea ce au facut din aceasta zona una dintre cele mai cunoscute in tara dar si in strainatate.
 Segmentul hotelier pentru cazarea turistilor este bine reprezentat de hotelurile si pensiunile aflate asezate in mod strategic pe toata Valea Oltului. De regula, cazarea in pensiuni sau hoteluri este recomandata, avand in vedere ca preturile la pensiuni sunt mici.
 

Subscribe to RSS - Cazare Valea Oltului