Oferte Delta Dunarii 2020

Oferte Delta Dunarii 2020 pentru intreaga tara.

Oferte cazare munte 2020

Oferte cazare munte 2020 din toate zonele turistice.

Voineasa (1)

Localitățile sunt listate doar dacă conțin cel puțin o unitate hotelieră.

Cazare Valea Lotrului

Cazare pensiuni Valea Lotrului   Cu o natura deosebita si binecuvantat cu peisaje iesite din comun, avand raul Olt pe toata lungimea sa, judetul Valcea ramane o optine serioasa din punct de vedere turistic. Vaile Lotrului si Lotrisorului formeaza o zona turistica cu peisaje incredibile si cu o clima perfecta pentru toate anotimpurile.
 Valea Lotrului incepe in dreptul orasului Brezoi chiar la confluenta raului Lotru cu raul Olt. Intreaga valea a Lotrului este prin excelenta o zona turistica deosebit de frumoasa prin peisajele naturale, atragand multi iubitori de natura si nu numai.
 Valea Lotrului este situata in judetul Valcea, raul Lotru avand izvoarele in centru muntilor Parang la o altitudine de 1830 m si o lungime totala  de 76,6 km. Izvorul Lotrului este considerat paraul Calcescu care are traversare printr-o zona glaciara. Raul Lotru realizeaza astfel punte de legatura intre Muntii Parang si Muntii Capatanii la est si Muntii Lotrului la vest si este amenajat hidroenergetic.
 Cele mai importante localitati de pe Valea Lotrului sunt: Voineasa, Malaia, Salistea, Valea lui Stan, Pascoaia si Brezoi.
 Denumirea raului Lotru vine se pare din latisescu "latrone" ce inseamna talhar sau uneori strengar.
 Pensiunile sau hotelurile pentru cazare Valea Lotrului isi asteapta turistii pentru serviciile de cazare la nivel european. Aici veti descoperi frumoase peisaje naturale si veti avea parte de o vacanta sau un sejur neaglometrat departe de orice forme de poluare.
 

Subscribe to RSS - Cazare Valea Lotrului