Oferte Delta Dunarii 2020

Oferte Delta Dunarii 2020 pentru intreaga tara.

Oferte cazare munte 2020

Oferte cazare munte 2020 din toate zonele turistice.


Localitățile sunt listate doar dacă conțin cel puțin o unitate hotelieră.

Cazare Valea Cernei

Cazare pensiuni Valea Cernei Valea Cernei se afla localizata intr-o arie protejata de interes national, situata in partea sud-vestica a Romaniei, pe teritoriile judetelor Caras-Severin, Mehedinti si Gorj. Daca va plac peisajele montane, locurile salbatice, neaglomerate de turisti, ecosistemele in starea lor naturala, aici veti gasi din plin toatea acestea.
 Zona turistica Valea Cernei este in sine un defileu lung de aproximativ 40 km prin munti, unde peisajele naturale te pot lasa fara cuvinte si unde gasim un numar de oridunul sutelor de pesteri si circa 24 de avenuri(prapastie cu forma aproximativ circulara, formata in roci calcaroase, in care se scurg adesea apele de suprafata).
 Turistii care se arata interesati de Valea Cernei si implicit de  Parcul National Domogled - Valea Cernei, sunt iubitori ai naturii, cu educatie ecologica si care aleg recreerea in arii protejate de lege practicand ecoturismul. Aceasta categorie de turisti mai sunt interesati si de descoperirea modului de viata, a traditiilor, a culturii comunitatiilor locale, acestea reprezentand un obictiv turistic pentru turistii din strainatate.
 Un important eveniment se desfasoara la Baile Herculane in fiecare an sub denumirea de Festivalul Pinului Negru Banatean. Evenimentul doreste sa promoveze in tara publicului larg importanta habitatului prin conservarea pe termen lung a padurilor sub-Meditaraneene de Pinus Nigra Banatica, incluse in Parcul Nationa Domogled - Valea Cernei.
 Pe tot parcursul Vaii Cernei veti avea posibilitatea de a gasi cu usurinta pensiuni si hoteluri unde serviciile de cazare sa fie la cele mai inalte standarde. Pentru cazarea turistilor preturile practicate, sunt in general preturi mici spre medii.

Subscribe to RSS - Cazare Valea Cernei