Oferte Delta Dunarii 2020

Oferte Delta Dunarii 2020 pentru intreaga tara.

Oferte cazare munte 2020

Oferte cazare munte 2020 din toate zonele turistice.


Localitățile sunt listate doar dacă conțin cel puțin o unitate hotelieră.

Cazare Valea Buzaului

Cazare Valea Buzaului  Valea Buzaului este o zona deosebit de frumoasa, pitoreasca si mai ales curata, nefiind aflata pe traseele mari turistice, motiv pentru care turistii care nu vor aglomeratie si nici poluare, sa aleaga aceasta zona turistica.
 Pe toata valea Buzaului descoperim o mica Romania cu mai toate formele de relif, care au peisaje superbe dar si obiective turistice naturale unice in tara noastra. Amintim aici de Vulcanii Noroiosi, Babele de la Ulmet, zona Tara Luanei, Valea Chiojdului, podgoriile Dealul Mare si memoria daco-romanilor. La Pietroasele a fost descoperit tezaurul Closca cu Puii de Aur in anul 1837 intr-o cariera de piatra.
 Un alt obiectiv turistic este patria chihlimbarului de la Colti sau aurul nordului in denumirea sa veche. Singurul muzeu din tara celebru de altfel pentru colectia sa de romanit din lume, face deliciul turistilor care ii trec pragul. Cel mai vechi chihlimbar dateaza de acum 60 milioane de ani si este expus in acest muzeu.
“Romanitul cel mai apreciat şi cel mai vechi din lume, nu se găseşte decât la Buzău.Mai sunt muzee de acest gen în Europa sau în lume dar cu alt tip de chihlimbar care nu se compară cu cel de la Colţi “povesteşte directorul Muzeului Judeţean.
 In concluzie, valea Buzaului reprezinta o vale antecedenta de o vechime predaciana care si-a pastrat frumusetea naturala pana in zilele noastre.

 Cazare valea Buzaului la pensiuni si hoteluri care isi asteapta turistii cu servicii de cazare la preturi mici sis medi in general.
 

Subscribe to RSS - Cazare Valea Buzaului