Oferte Delta Dunarii 2020

Oferte Delta Dunarii 2020 pentru intreaga tara.

Oferte cazare munte 2020

Oferte cazare munte 2020 din toate zonele turistice.

Bran (3) Dambovicioara (1) Fundata (1)
Moeciu (3) Rasnov (1) Rucar (1)

Localitățile sunt listate doar dacă conțin cel puțin o unitate hotelieră.

Cazare Rucar Bran

Cazare Rucar Bran Culoarul Rucar Bran este situat in Carpatii Meridionali in grupa muntilor Bucegi, el separand Muntii Piatra Craiului si Muntii Iezer-Papusa de masivele Bucegi si Leaota. Originea tectonica acestui culoar se vede in eroziunea diferentiala care s-a grefat puternic scotand la iveala multe particularitati morfologice.
Culoarul Rucar Bran se imparte in trei sectoare importante: cel situat in nord intre Bran si culmile din centru, in centru, sectorul galmelor calcaroase, iar in sud ultimul sector. Relieful carstic se evidentiaza foarte bine prin pesteri, chei si caverne, abrupturilor calcaroase, lapiezurilor si circulatia carstica. In cadrul sectorul sudic se intalnesc trei depresiuni: Dambovicioara, Podul Dambovitei si Rucar.
 
 Obiective turistice importante:

  • Castelul Bran
  • Cetatea Rasnov
  • Partii de schii - Bran, Zanoaga
  • Schitul Bran
  • Vama Medievala Bran
  • Pestera Valea Cetatii.

  Va invitam in aceasta zona minunata, in care linista si aerul tare de munte vor aduce linistea si odihna de care aveti nevoie. Cele mai comune unitati de cazare sunt pensiunile care sunt un segment bine reprezentat atat ca numar de locuri de cazare cat si de calitatea serviciilor practicate de preturi mici in general.

Subscribe to RSS - Cazare Rucar Bran