Oferte Delta Dunarii 2020

Oferte Delta Dunarii 2020 pentru intreaga tara.

Oferte cazare munte 2020

Oferte cazare munte 2020 din toate zonele turistice.

Bucuresti (1)

Localitățile sunt listate doar dacă conțin cel puțin o unitate hotelieră.

Cazare Muntenia

Cazare zona tristica Muntenia  Muntenia este o regiune istorica situata in partea de sud a Romaniei si care face parte din Tara Romaneasca si care apare pentru prima oara in cronicile primilor dominitori moldoveni.
Delimitarea Munteniei ca si zona geografica este facuta in mod natural de muntii Carpati in nord, la sud si est de Dunare, la vest de raul Olt iar la nord-est de raurile Milcov, Putna si Siret.
 Cele mai importante orase din zona Munteniei sunt: Bucuresti, Alexandria, Braila, Buzau, Calarasi, Giurgiu, Pitesti, Ploiesti, Slatina si Targoviste.
 Apele curgatoare principale care strabat aceasta regiune sunt: Dunarea si afluentii sai, Olt, Vedea, Arges si Calmatui, Ialomita si Siret.
  Relieful zonei turistice Muntenia este variat cu munti care se succed la nord si nisipuri desertice in Dobrogea. Proportiile formelor de relief sunt de 70% campie, 19% deal si 9,5% munte.
 Pe majoritatea montana a Munteniei gasim parcuri naturale protejate de lege, in care natura a sculptat cu maiestrie cascade si repezisuri, dau lacuri glaciare ori vai adanci pe care turistii le admira in fiecare an de drumetii.

 

Despre cazare Muntenia

  Putem gasi cu usirinta servicii de cazare Muntenia pensiuni, hoteluri, vile, cabane cu preturi mici pentru cazarea turistilor cu rezervari online sau in sistem clasic.


 Obiective turistice din zona Munteniei

  • Parcul National Bucegi
  • Vulcanii noroiosi
  • Focul Viu de la Lopatari
  • Valea Pravohei
  • Castelul Peles
  • Palatul Parlamentului.
Subscribe to RSS - Cazare Muntenia