Oferte Delta Dunarii 2020

Oferte Delta Dunarii 2020 pentru intreaga tara.

Oferte cazare munte 2020

Oferte cazare munte 2020 din toate zonele turistice.


Localitățile sunt listate doar dacă conțin cel puțin o unitate hotelieră.

Cazare Litoral

Cazare Litoralul Romanesc  Bine-cunoscutul Litoral romanesc se afla la malul Marii Negre delimitat la Nord de golful Musura, unde Dunarea se varsa in Marea Neagra prin Delta Dunarii, si la Sud pe langa Vama Veche chiar la granita cu Bulgaria.
  Cele mai cunoscute statiuni care asteapta turistii pe litoral in sezonul estival pentru cazare sunt: Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Aurora, Venus, Saturn, Doi Mai si Vama Veche.
   In toate statiunile de pe malul Litoralului veti putea gasi toate tipurile de unitati hoteliere pentru cazarea turistilor: hoteluri, pensiuni, vile, case de vacanta, hosteluri, cabanute, apartamente sau camere de inchiriat, complex turistic, garsoniere, han, motel, sate de vacanta, tabere pentru copii si unitati pentru camparea rulotelor sau corturilor. Cu toate aceastea, aceste tipuri unitati hoteliere pentru cazare pe Litoral sunt insuficiente uneori in plin sezon dar cu o rezervare din timp pentru o pensiune sau pentru o camera de hotel, puteti petrece un concediu relaxant pe malul Marii Negre.
  Una dintre cele mai cunoscute statiuni este Mamaia datorita dimensiunei plajei lata de 250 metri si lunga de 8 km dar si pentru capacitatea de cazare mare pe care o are statiunea fata de alte statiuni de la malul marii. Alte monumente ale naturii care merita sa fie vazut cand sunteti cazati la Marea Neagra sunt: Delta Dunarii, Limanele Razim-Sinoie, Insula Popina sau Pesterile de la Cheile Dobrogei. Sunt si monumente istoriceprecum Cetatea Histria, Muzeul de Istorie si alte obiective turistice alei zonei.
  Clima de la malul Marii Negre este una de tip temperat continentala avand unele particularitati in stransa legatura cu pazitia geografica si de componentele fizico-geografice ale zonei. Umiditatea asigura reglarea incalzirii aerului datorita faptului ca evaporarea apei din Marea Neagra este un fenomen permanent. De altfel, temperaturile medii anuale se inscriu cu valori peste media pe Romania si ating usor +11 oC. Brizele sunt o caracteristica bine-cunsocuta de toti turisti Litoralului Romanesc si se pot resimti atat ziua cat si noaptea.

Subscribe to RSS - Cazare Litoral