Oferte Delta Dunarii 2020

Oferte Delta Dunarii 2020 pentru intreaga tara.

Oferte cazare munte 2020

Oferte cazare munte 2020 din toate zonele turistice.

Camping ,,CAPRIOARA"

DESCRIERE CAMPING

Daca doriti aer curat si ozonat, liniste, sau vreti sa va distrati, campingul este situate intr-o zona  cu o priveliste spre dealurile si padurile invecinate,in apropierea celor 6 bazine cu apa sarata (unul fiind la o distanta de aproximativ  150 metri )si a minei de sare,  campingul ,,CAPRIOARA” din localitatea Cacica ofera cazare in 8 casute din lemn,fiecare cu o capacitate de 2- 4 persoane avand dimensiunea de 5 /4 m, in interiorul carora se gasesc 2 paturi care se pot  uni si mobilierul necesar.

Terasa cu suprafata de 1,5 / 4 metri ,dotata cu masuta si scaune,in apropiere aflandu-se foisorul cu o capacitate de 30 de locuri, 4 locuri de gratar (barbecue) amenajate corespunzator,banci cu mese acoperite,leagane,hamac,bucatarie cu chiveta, frigider,aragaz,vesela,cuptor cu microunde, cana de cafea s.a. Parcarea se intinde pe o suprafata de 90 ml,iluminata unde pot fi instalate si rulotele  care se pot cupla si la reteaua electrica.

Deasemenea exista locuri pentru corturi, si un teren de sport de 12 / 8 m cu gazon natural.

Grup sanitar pentru femei si barbati, cu intrari separate ,dotat cu 4 wc, 4 chiuvete 2 dusuri  cu apa rece si calda.

La baza campingului se afla un parau cu apa limpede unde se pot observa  jucandu-se pestisorii .

Campingul se intinde pe o suprafata de 10000 de metri, si este locul in care uiţi de stresul  cotidean  si  regasesti  linistea naturii  intr-o  ambianta calda un taram al relaxarii.

In imediata apropiere se afla si CASA TRUDY,care aparţine aceleiaşi locatii, cu 4 camere,living , foisor in curte si parcare .

Nu departe de noi se  afla faimoasele manastiri: Manastirea Voronet, Manastirea Humorului , Moldovita , Sucevita, Putna,  Arbore, Dragomirna, precum si Cetatea de Scaun ,Muzeul satului, Casa memoriala si muzeul Ciprian Porumbescu ş.a.

Va asteptam cu drag.

Descriere pensiune

Locatie
Clasificare: 
2 Margarete
Strada: 
Principala
Coordonate GPS: 
Latitudine:47.63393279 Longitudine: 25.8837
Harta: 
Preturi cazare
Valabilitate oferta preturi: 
Duminică, 24 Ianuarie, 2016
Total camere: 
5
NUMAR CAMERE DUBLE: 
1
Galerie foto
Voteaza aceast(a) hotel/pensiune: 
No votes yet
Poti vota doar daca ai fost clientul acestei pensiuni. Unitatile hoteliere confirma clientii care au fost cazati pentru a primi voturi si implicit comentarii pe site-ul nostru.